Pàgina web de la beca Montserrat Minobis i Puntonet. Clic per accedir

La Càtedra Hipòlit Nadal i Mallol de Revistes en Català de la Universitat de Girona, juntament amb l’Associació de Dones Periodistes de Catalunya (ADPC) i el Col·legi de Periodistes de Catalunya (CPC) amb el suport de l’Ajuntament de Figueres i de la Diputació de Girona convoca la III edició de la Beca d’Investigació Montserrat Minobis i Puntonet (Figueres, 1942-Barcelona, 2019), en reconeixement a la seva valuosa aportació al periodisme i a la defensa de la perspectiva de gènere.

Objecte i finalitat

L’objecte de la beca es promoure i difondre la recerca sobre periodisme amb perspectiva de gènere, tant des del punt de vista històric com d’actualitat. Per a assolir l’objectiu proposat, els aspirants a la beca hauran de presentar una proposta de treball d’investigació escrit, inèdit, amb uns continguts i una extensió que signifiquin una aportació substancial al coneixement del tema objecte de la beca.

Persones destinatàries

Podran optar a la beca totes aquelles persones que, individualment o col·lectiva, pressentin un projecte de recerca d’acord amb aquestes bases. En el supòsit de projectes col·lectius, caldrà indicar la persona que l’encapçala, la qual ha d’acreditar que ostenta la representació del col·lectiu que representa.

(…)


Veure la convocatòria completa en la pàgina web oficial de la beca: